Malatya içli köfte hamurunun hazırlanması gerçekten de dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Özellikle bulgurların şişmesini sağlamak için bekletme süresi ve hamurun yoğrulma aşamaları önemli. Sizce hamur yoğrulurken hangi malzeme daha belirgin bir tat katıyor? Baharatlar mı yoksa irmik mi? Ayrıca, dinlendirme süresinin hamurun kıvamına etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu aşama gerçekten fark yaratıyor mu?
Malatya içli köfte hamurunun hazırlanması gerçekten de dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Özellikle bulgurların şişmesini sağlamak için bekletme süresi ve hamurun yoğrulma aşamaları önemli. Sizce hamur yoğrulurken hangi malzeme daha belirgin bir tat katıyor? Baharatlar mı yoksa irmik mi? Ayrıca, dinlendirme süresinin hamurun kıvamına etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu aşama gerçekten fark yaratıyor mu?
Cevap yaz