Kahramanmaraş içli köfte tarifini okuduktan sonra, acaba bu kadar detaylı bir tarifle ilk denememi yapmayı denesem mi? Bulgurun şişmesini beklemek, iç harcını hazırlamak ve köfteleri şekillendirmek çok keyifli görünüyor. Özellikle ceviz eklenmesi fikri, köftenin lezzetini nasıl etkiler merak ediyorum. Kızartma işlemi yerine haşlama yaparak daha sağlıklı bir versiyonunu denemek de ilginç olabilir. Yanında yoğurtla servis etmek, gerçekten güzel bir sunum yapmamı sağlar mı? Bu tarifin misafir sofralarında vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum; acaba denedikten sonra benim de misafirlerimden nasıl geri dönüşler alırım?
Kahramanmaraş içli köfte tarifini okuduktan sonra, acaba bu kadar detaylı bir tarifle ilk denememi yapmayı denesem mi? Bulgurun şişmesini beklemek, iç harcını hazırlamak ve köfteleri şekillendirmek çok keyifli görünüyor. Özellikle ceviz eklenmesi fikri, köftenin lezzetini nasıl etkiler merak ediyorum. Kızartma işlemi yerine haşlama yaparak daha sağlıklı bir versiyonunu denemek de ilginç olabilir. Yanında yoğurtla servis etmek, gerçekten güzel bir sunum yapmamı sağlar mı? Bu tarifin misafir sofralarında vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum; acaba denedikten sonra benim de misafirlerimden nasıl geri dönüşler alırım?
Cevap yaz