Yumurtalı içli köfte yaparken en çok merak ettiğim şey, köftelerin dış kısmının çıtır çıtır olması için hangi noktalar üzerinde özellikle durmalıyım? Ayrıca, iç harcının dengeli bir şekilde yerleştirilmesiyle köftelerin şeklinin korunmasını nasıl sağlayabilirim? Kızartma sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmenin yanı sıra, hamurun yoğrulması konusunda da ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yumurtalı içli köfte yaparken en çok merak ettiğim şey, köftelerin dış kısmının çıtır çıtır olması için hangi noktalar üzerinde özellikle durmalıyım? Ayrıca, iç harcının dengeli bir şekilde yerleştirilmesiyle köftelerin şeklinin korunmasını nasıl sağlayabilirim? Kızartma sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmenin yanı sıra, hamurun yoğrulması konusunda da ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz