İçli köfte hamuru için en iyi tarif hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu tarifin uygulamada nasıl bir sonuç vereceğini merak ediyorum. Özellikle bulgurun iyi şişmesi ve hamurun kıvamı konusundaki ipuçları çok dikkat çekici. Hamuru dinlendirmenin lezzete katkı sağladığını duymuştum ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Acaba bu tarifle yapılan içli köfte, gerçekten de yumuşak ve lezzetli mi oluyor? Ayrıca iç harcı için ceviz eklemenin tadı nasıl etkiliyor? Deneyenler bu konuda ne düşünüyor?
İçli köfte hamuru için en iyi tarif hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu tarifin uygulamada nasıl bir sonuç vereceğini merak ediyorum. Özellikle bulgurun iyi şişmesi ve hamurun kıvamı konusundaki ipuçları çok dikkat çekici. Hamuru dinlendirmenin lezzete katkı sağladığını duymuştum ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Acaba bu tarifle yapılan içli köfte, gerçekten de yumuşak ve lezzetli mi oluyor? Ayrıca iç harcı için ceviz eklemenin tadı nasıl etkiliyor? Deneyenler bu konuda ne düşünüyor?
Cevap yaz