Buzluktan çıkan içli köftenin hemen haşlanması gerektiğini düşündüğünüzde, bu konudaki önerileri dikkate almak önemli. Donmuş haldeki köfteleri doğrudan kaynar suya atmak, iç kısmının pişmesine ama dış kısmının ham kalmasına yol açabilir. Bu durumu yaşadınız mı? Eğer buzluktan çıkan köfteleri buzdolabında birkaç saat bekletirseniz ya da oda sıcaklığında çözülmelerini sağlarsanız, daha homojen bir pişirme elde edersiniz. Bu süreçte, köftelerinizi haşlarken suya tuz eklemek ve köfteleri suya daldırmak gibi basit ipuçları da oldukça faydalı olacaktır. Daha önce bu yöntemleri denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Buzluktan çıkan içli köftenin hemen haşlanması gerektiğini düşündüğünüzde, bu konudaki önerileri dikkate almak önemli. Donmuş haldeki köfteleri doğrudan kaynar suya atmak, iç kısmının pişmesine ama dış kısmının ham kalmasına yol açabilir. Bu durumu yaşadınız mı? Eğer buzluktan çıkan köfteleri buzdolabında birkaç saat bekletirseniz ya da oda sıcaklığında çözülmelerini sağlarsanız, daha homojen bir pişirme elde edersiniz. Bu süreçte, köftelerinizi haşlarken suya tuz eklemek ve köfteleri suya daldırmak gibi basit ipuçları da oldukça faydalı olacaktır. Daha önce bu yöntemleri denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz