Öncelikle maydanozları ince kıyılmış bir şekilde doğrayın. Sonrasında soğanı soyarak ayrı bir kap içerisine rendeleyin.
Rendelenen soğanların suyunu sıkarak derin bir kap içerisine alın. Üzerine kıymayı ekleyerek yoğurun. Üzerine önceden doğranan maydanozu ilave edin ve yumurtayı karışan malzemeler içerisine kırıp yoğurun. Bayat ekmek içlerini de karışıma ekleyerek iyice yoğurun. Derin kap içerisindeki köfte malzemeleri içerisine kimyonu, karabiberi, tuzu ve köfte harcını ekleyin. Malzemeler bütünlük kazanana kadar yoğurmaya devam edin. Köfte hamuru iyice yoğrulunca hamurdan küçük küçük parçalar koparıp köfte şekilleri verin. Hamur bitene kadar hamurdan parçalar kopararak köfte yapımını tamamlayın. Köfte hamuru bitince bir tava içerisine zeytinyağı ekleyin, ısıtın. İçine köfteleri koyarak kızartın. Köfteler kızarınca tabak içerisine alın ve bekletmeden sıcak sıcak servis yapın. Kıymadan köfte hazır.
Afiyet olsun.